Familia Villatoro-Pol

Voor het project Mimariposa.

Voor mij is het geen hulp; voor ons is het een grote zegen dat dit project ons helpt.
Dankzij dit project kunnen onze kinderen studeren; en dankzij alle goede mensen die dit project ondersteunen. Dat God hen allemaal mag zegenen.
Als dit project niet bestond dan hadden veel kinderen niet de gelegenheid om te studeren en om hun dromen te realiseren.

Heel veel dank aan het project Mimariposa en ook aan Mieke

Mayra Noemi Pol

DSCN5988

De moeder van dit gezin is suiker – en nierpatiënt. Ze moet erg veel medicijnen slikken en regelmatig op controle. Dat houdt in dat een groot gedeelte van het inkomen uitgegeven moet worden aan haar gezondheid. Toen ik enkele weken geleden weer op bezoek kwam in dit gezin vertelde de moeder huilend dat er geen geld was voor haar bloedonderzoek en dus kon de arts ook niet vaststellen of de medicijnen aangepast moesten worden. Ik heb haar vanuit het project geld gegeven zodat ze naar de dokter kon en op de dag dat ze mij deze brief gaf vertelde ze mij dat haar nieren goed zijn en haar suikerspiegel ook weer normaal is. –Mieke-