Saulo Valdez

Van Saulo kreeg ik deze brief om te plaatsen op de site; hij is afgestudeerd als elektricien vorig jaar.

Lieve Mieke,

Ik groet u van harte en ik hoop dat alles goed met u gaat.

Ik wil je bedanken voor al die jaren van steun en financiële bijstand van uw project.

Ik dank u en God tot vandaag de dag omdat ik een van mijn grootste dromen waar kon maken.

Van jongs af aan wilde ik afstuderen in de techniek; elektronica en nu dat gelukt is ben ik heel tevreden. Op dit moment werk ik tijdelijk als tuinman in een hotel; maar ik heb op verschillende plaatsen mijn papieren en diploma afgegeven om zo een baan te kunnen krijgen waarin ik afgestudeerd ben.

Ook help ik mijn vrouw Kandy, die nu een beroepsopleiding volgt en zo proberen we ook samen over het verlies van onze zoon Diego te kunnen komen. Dat is nog steeds iets waar we niet graag over praten omdat het te pijnlijk is voor ons. Voorlopig willen we ook nog geen kinderen; willen we nog ’n paar jaar wachten en zo kan Kandy afstuderen. Hoewel het wel moeilijk is want waar ik nu werk verdien ik niet genoeg om alle kosten te kunnen betalen.

Maar als ik straks een andere baan kan vinden komen we beetje bij beetje wel weer verder.

Ik wens u heel veel zegeningen en alle goeds.

Met heel veel liefde,

Saulo Geovany Valdez de la Cruz

Saulo Valdez