Flor De Fatima Vasquez Garcia

Flor MinasIk wens alle mensen die dit project mogelijk maken heel veel zegeningen en wil bedanken voor de onvoorwaardelijke steun die ik tijdens deze 4 jaren voor mijn kinderen al heb ontvangen.

Ik was alleenstaande moeder en het was heel erg moeilijk en een grote inspanning voor mij om alles financieel rond te krijgen zodat mijn kinderen zouden kunnen studeren.

Deze kans was echt heel klein en ik moest erg veel werken en mijn kinderen ook veel alleen laten.

Dank zij God en het project Mimariposa zijn de dingen veranderd en is ons leven anders geworden. Want we hebben iemand ontmoet met een groot hart, die heel vriendelijk is en ook heel veel vreugde gebracht heeft in ons gezin, met alle voordelen van dien.

Tegelijkertijd wil ik de mensen bedanken voor de geweldige hulp die mijn kinderen elk jaar krijgen; voor de schoenen, uniformen en alle andere schoolbenodigdheden en ook alle dingen voor hun persoonlijke hygiëne.

Van harte bedankt aan alle mensen die dit mogelijk maken voor mijn kinderen, dankzij die hulp kunnen ze doorstuderen en dat is de wens van elke moeder.

Ik vraag aan onze Schepper om iedereen te zegenen met liefde en vrede en om hen altijd te beschermen, waar ze ook zijn.

Dankjewel.

Flor de Fatima Vasquez Garcia