Maria Esperanza

Mijn naam is Maria Esperanza Cac-Laj en ik ben 19 jaar.

DSCN7007a

Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Internationaal 2-talig Kleuterjuf; dankzij de hulp van hetproject Mimariposa. Ik heb steun ontvangen van 2009 tot 2016 en het was een hele goede ervaring.

Het was een zegen voor mij omdat mijn ouders, wegens gebrek aan middelen, mij niet konden geven wat ik nodig had om te kunnen studeren. Het project gaf mij elk jaar nieuwe schoenen, een rugzak, uniformen en alle schoolspullen die ik nodig had; die spullen waren allemaal heel erg nuttig voor mij.  Ik had nooit gedacht dat ik kon afstuderen; maar ik heb nu mijn diploma, dankzij het project en mijn Padrinos.

Ik heb 6 zussen en 1 broer; en om die reden zou het heel moeilijk zijn geweest om te studeren. Maar dankzij alle mensen die deel uitmaken van dit project die mensen in nood helpen konden ik en mijn zusjes studeren. Al die zachtaardige mensen die geven zonder er iets voor terug te verwachten.

Ik kan alleen maar zeggen: God zegene u voor alles wat u doet om de kinderen te helpen; het is echt ongelooflijk!

Heel hartelijk bedankt.

Hoogachtend: Maria Esperanza Cac-Laj